22/10/2020

Na het succes van de wijnactie 2019 organiseert Lionsclub Den Helder dit jaar opnieuw een wijnactie met als goede doel het lokale hospice. In maart van dit jaar heeft de club een cheque van € 1.500 aan Anita Hoedjes mogen overhandigen, de opbrengst van de wijnactie van eind vorig jaar. Dit jaar hoopt de club dat bedrag minimaal te evenaren maar uiteraard het liefst ruim te overtreffen.

In 2003 namen Anita Hoedjes en Henk Prins het initiatief om in Den Helder een hospice te realiseren. De eerste gasten van Hospice Den Helder konden in 2005 worden verwelkomd. Een hospice is een plaats waar specifiek voor de allerlaatste levensfase liefdevolle zorg wordt verleend. Die zorg wordt geboden door een medisch team en een grote groep gedreven vrijwilligers. De laatste jaren heeft het hospice zijn terminale zorg uitgebreid tot thuiszorg en gastzorg, thans opererend onder de naam Zorg aan Zee.

In dit door Corona getekende jaar herhaalt Lionsclub Den Helder haar wijnactie met mooie kwaliteitswijnen in verschillende prijsklassen. Naast een selectie van witte, rode en mousserende wijnen worden dit jaar ook drie geschenkkistjes met een selectie van drie wijnen aangeboden. Van iedere doos en kistje wijn die wij als Lions Club Den Helder verkopen, gaat de volledige verdienste naar Zorg aan Zee.

Voor de beschrijvingen van onze wijnen, klik hier.

Voor onze bestellijst (tot 4 december), klik hier.