11/03/2017

Ook dit jaar was Lions Club Den Helder in december  weer aktief bij de ijsbaan in de Helderse binnenstad. Naast de kassa diensten werden er op de ijsbaan en diverse punten in de stad en Julianadorp dozen geplaatst waar men DE- punten in kon deponeren. Half januari toen de inzameling ten einde was, werden de punten door de Lions geteld en zie bovenstaand resultaat: 330.000 punten.  Aankomende week zullen de DE- punten worden afgeleverd op een centraal punt in Nederland, waarna Douwe Egberts nog een percentage toevoegd en de punten zullen worden omgezet in pakken koffie. Deze zijn bestemd voor de Voedselbank in Den Helder.
Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van het eindresultaat en de overhandiging van de pakken koffie aan de Voedselbank.